На Пасічній збудують новий житловий квартал. Візуалізація

7530 1
Найвищий будинок матиме висоту 85 м.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

На Пасічній, 133 у Львові збудують сім багатоповерхівок із комерційними приміщеннями та підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування погодили на засіданні виконкому ЛМР сьогодні, 5 липня.

Читайте також: Біля Арени Львів зведуть житловий квартал із озерами. Візуалізація

Звести комплекс планують у шести чергах на площі майже 12 га. Висота будинків не має перевищувати 85 м (приблизно як висота церкви Ольги та Єлизавети на Городоцькій, яку вважають найвищою в місті). Відсоток забудови становитиме 30%.

Нинішня територія майбутньої забудови

Будівництво кварталу передбачене детальним планом території, обмеженої вулицями Зеленою, Пасічною та Пирогівкою. Будувати квартал планує ТзОВ «ЖБК "Ваш Дім"». Згідно з даними системи Youcontrol, компанія належить Віталієві Антонову, який також є власником ПАТ «Концерн Галнафтогаз» та низки промислових і будівельних компаній. Серед засновників – кіпрська компанія «Сарубас Лімітед» та Babila Trading Limited. Також ПАТ «Концерн Галнафтогаз» планує збудувати шестиповерховий готель у центрі Львова.

Додамо, що неподалік майбутнього будівництва цей же забудовник уже завершує будівництво ЖК «Пасічний» та малоповерхову забудову на Зеленій.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізацію надали в ЛМР


Читайте також:
10 Жовтня, 2019 12:15
Володимир Наступний на черзі під забудову - Винниківський ліс? Коли дороги почнете будувати?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!