На перехресті Личаківська – Мечникова встановили світлофори. Відео

2368 1
Днями вони мають запрацювати у звичному режимі.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

На перехресті вулиць Личаківської та Мечникова встановили світлофорний об’єкт, який поки що працює в режимі жовтого миготіння. Відповідне відео опублікувала на своїй сторінці у Facebook мешканка району Анастація Карп’як.

Читайте також: Історія ремонту вулиці Личаківської у датах і цифрах. Візуалізація

Днями світлофори мають запрацювати у звичайному режимі. Крім цього, почали монтувати світлофори на перехресті вулиць Личаківської та Мучної.

Перехрестя вулиць Личаківської та Мучної

Перехрестя вулиць Личаківської та Мучної

Перехрестя вулиць Личаківської та Мучної

Загалом після реконструкції вулиці тут мають встановити 4 світлофорні об’єкти, з яких два – після реконструкції, та два – нові. Опори під світлофори почали встановлювати на початку грудня.

Відео: Анастасія Карп’як / Facebook

Йдеться про реконструкцію світлофорного об’єкта на перехресті вулиць Личаківська – Мечникова та новий світлофор на Круп’ярській, реконструкцію наявних до ремонту світлофорних об’єктів на перехрестях Котика – Личаківська – Мучна та Личаківська – Пасічна. Крім цього, новий світлофорний об’єкт встановлять на перехресті вулиць Черемшини та Личаківської.

Читайте також: Місто розумних та жорстких. Як регулюють світлофори у Львові

Нагадаємо, ремонт на вулиці Личаківській розпочали торік у березні. Тоді вулицю частково закрили для поїзду, а ремонт тривав понад півтора роки. Загалом вартість ремонту вулиці за кошти ЄБРР становить 6 млн євро.

Фото ГО «Зручне місто»


Читайте також:
4 Січня, 2019 14:55
666 ... розмова про перехрестя Личаківська -- Мечнікова , а на усіх фото -- перехрестя вул Личаківської із вул.Черемшини ... і як не згадати отой "російьскомовний культурний продукт" -- ".. Если на клетке слона прочтёшь надпись "буйвол" -- не верь глазам своим.." ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!