На перетині вулиць Кульпарківської та Героїв УПА збережуть сквер

3516 1
Компанія «ОККО» планувала збудувати тут першу заправку із самообслуговуванням.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Сквер, що розташований на перетині вулиць Кульпарківської та Героїв УПА, збережуть. Відповідні зміни до переліку та меж скверів Франківського району погодили сьогодні, 6 червня, на пленарному засіданні ЛМР.

Читайте також: Сквер біля Львівського лялькового театру назвали на честь Сергія Дмитровського

Йдеться про земельну ділянку на Героїв УПА, 77 площею 0,2 га. Тут розташований фонтан колишнього заводу «Кінескоп», який, викупила компанія «ОККО» і планувала тут збудувати заправку із самообслуговуванням. Натомість громадські активісти виступили проти заправки та встановили на цьому місті пам'ятний знак на честь Героїв Юнаків ОУН та Юнацтва УПА. 

Заправка, яку пропонували збудувати в «ОККО»

Додамо, що проект створення на перехресті Кульпарківської та Героїв УПА громадського простору став одним із проектів-переможців Громадського бюджету 2018 року.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
6 Червня, 2019 18:24
666 ... конкретне пересмикування ... СКВЕР ніхто не планував перетворювати в оту "заправку ОККО" ... чвари тривали і тривають щодо ділянки із колишнім фонтаном ... і коли ж отой "фонтан" нарешті перетвориться-переродиться у щось корисне для мешканців Львова ? ... хоча б у той таки сквер ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!