На підтримку армії у Львові продаватимуть книги

2867 1
У суботу, 16 серпня, у Львові пройде ІV Гаражний розпродаж під назвою «Книги за життя», організований «Видавництвом Старого Лева».
Фото: kvmr.org

Фото: kvmr.org

«На жаль, особисто нам не під силу зупинити кровопролиття і війну. Проте ми можемо допомогти тим, хто воює за нашу країну, спробувати захистити їх. Саме тому ми організовуємо Гаражний розпродаж «Книги за життя», – пишуть організатори.

На розпродажі можна придбати книги «Видавництва Старого Лева», в тому числі й найсвіжіші видання.

«Зібрані кошти ми перекажемо ГО «Допомога армії». Також на розпродажі буде скриня з «вільними книжками». Кожен може принести книги з власної бібліотеки, з якими готовий розлучитися заради доброї справи. Ці книги можна буде придбати за суму, розмір якої покупець визначить на свій розсуд. Усі зібрані кошти підуть на потреби армії», – інформують у видавництві.

Коли: субота, 16 серпня, 12:00-17:00

Де: дворик Старого Лева (вул. Лемківська, 15а)

Додамо, за традицією під час Гаражного розпродажу «Видавництво Старого Лева» проведе  низку майстер-класів для дітей за мотивами книжок видавництва. Буде організований і куточок, де діти та їх батьки зможуть написати листа воякам.


Читайте також:
11 Серпня, 2014 12:24
ippolit Хорошо, что помогаете армии! Но будет ещё лучше, если выявить и привлечёте к уголовной ответственности тех, кто виновен в разграблении армии . Для примера: 1917год+ 22=1939 и СРСР готов встречать немца и самолётами, и танками, и пушками, а Украину за те же 22 года независимости грабили семитские власти! Не сделаете этого - будут грабить, обманывать, держать украинцев террором рабами и дальше те же семиты: Вальцманы, Гройсманы, Фирташи, Добкины, Фельманы! Все у семитов национализировать! ІНШОГО ШЛЯХУ ДО ВОЛІ НЕМАЄ!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!