На площі Кропивницького хочуть облаштувати скейт-парк

2479 0
Через три тижні планують завершити ремонтні роботи з реконструкції площі Кропивницького.
фото ілюстративне: val.uа

фото ілюстративне: val.uа

Як повідомили у Галицькій районні адміністрації, упродовж трьох тижнів усі ремонтні роботи на площі будуть виконані в повному обсязі. Також біля площі розпочали роботи з облаштування нового дитячого майданчика.

Читайте також: Отже, асфальт чи бруківка? як львів’яни спланували оновлення вулиці Бандери.

«Поруч буде збудовано новий дитячий майданчик. Наразі ми демонтуємо з цього місця деталі, які не підлягають реставрації чи відновленню, а згодом продовжимо мощення дороги та встановлення ігрових споруд, зокрема, буде облаштовано скейт-парк», — розповів Ігор Савка, начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.

Нагадаємо, львівські урбаністи планують ревіталізувати площу Кропивницького та створити тут повноцінний громадський простір. Зокрема, у липні ініціатори зустрілися з громадою, щоби почути пропозиції та думки жителів мікрорайону.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!