На площі Ринок покажуть театралізоване дійство «Бій за станцію Крути». Фото

1814 5
Постановки можна буде побачити біля входу в Ратушу.
фото: лмр

фото: лмр

На площі Ринок покажуть театралізоване військово-історичне дійство «Бій за станцію Крути». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Його проведе ГО «Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять». Під час заходу члени громадської організації «Пам'ять» будуть одягненні та споряджені в однострої українських вояків війська УНР.

Постановки можна буде побачити на площі Ринок (біля входу в Ратушу) 29 січня та 2 лютого з 10:00 по 17:00.

Читайте також: Спілберг за це отримав би Оскар

Нагадаємо, що в колекціях Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника знайшли монументальну картину Олександра Климка «Бій під Крутами». Йдеться про батальне полотно, створене художником у 1936 році, яке багато років вважали втраченим.



Читайте також:
30 Січня, 2020 13:04
цікаво Це ті реконструктори з ГО "Пам"ять", що зняли кліп-бойовик
на пісню А.Машингвера --"Машингвери"? Див. тут--- "[***]s://[***].youtube.com/watch?v=ZkAWACf718o&t=42s
29 Січня, 2020 17:41
666 ... ".. весь мир -- театр .
в нём женщины , мужчины -- все актёры .
у них есть выходы , уходы ,
и каждый не одну играет роль .
семь действий в пьесе той .
сперва младенец ,
ревущий громко на руках у мамки ...
.....
..... а последний акт ,
конец всей этой сложной , странной пьесы --
второе детство , полузабытьё :
без глаз , без чувств , без вкуса , без всего .." ...
29 Січня, 2020 16:30
666 ... думаю (впевнений) , що українців-галичан , бажаючих в 2020р. взяти участь у повторенні-відтворенні подій , знаних як "Львівський погром 1941р. " , було б не менше , ніж в отому 1941р. ... Слава Україні ! ...
29 Січня, 2020 15:44
666 ... було те що було ... а отак розказувати-показувати про бій під Крутами перед львівською Ратушею -- це тулити до ПРАВДИ те , що оті "вони" на даний час хочуть ... у Львові сталося достатньо подій , які мали конкретний вплив на історію України , от їх і відтворюйте ... Слава Україні ! ...
29 Січня, 2020 15:15
андрій Го "Пам"ять" ---молодці. Єдині --хто доносить історичну правду для , нажаль, отупілого та збайдужілого населення.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!