На площі Ринок у Львові знімають українську комедію «Я, Ти, Він, Вона». Фото

30319 1
Зйомки фільму відбуваються у Києві та Львові.
Фото: Юлія Волкова

Фото: Юлія Волкова

Студія «Квартал 95» знімає фільм «Я, Ти, Він, Вона», зйомки якого частково відбуваються у Львові. Сьогодні, 10 вересня, зйомки за участю головних акторів – Володимира Зеленського, Анастасії Короткої та Євгена Кошового.

На 50% проект фінансуватиме Держкіно. Комедія «Я, ти, він, вона» стане десятим фільмом, знятим студією «Квартал 95» та першим україномовним. До зйомок також долучиться співачка Надія Дорофєєва.

Режисерами стрічки стали Володимир Зеленський та Девід Додсон. Зйомки фільму відбуваються у Києві та Львові. Прем’єру стрічки запланували на 27 грудня.

У центрі нової комедії — подружня пара (Володимир Зеленський і Анастасія Коротка), яка переживає кризу сімейного життя. Уже подавши заяву на розлучення, колись закохані опиняються перед складним вибором. Суддя їм дає час на примирення, а також можливість, нарешті, виконати бажання одне одного, яких раніше вони боялися або соромилися, перебуваючи в шлюбі. 

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради, перекриття руху у зв’язку з кінозйомками не передбачається.

Фото Юлії Волкової та Назара Притули


Читайте також:
10 Вересня, 2018 23:38
Богдан І вічні помилки: "один одного" - це коли мова про двох чоловіків... повинно бути "одне одного"). Ну і не догледіли слова "україномвним"...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!