У кам'яниці на площі Ринок відкриють нову кав’ярню. Візуалізація

4219 0
Вхід у нову кав'ярню облаштують з вулиці Федорова.
Візуалізація прес-служби ЛМР

Візуалізація прес-служби ЛМР

У кам’яниці на площі Ринок, 9 планують перепланувати житлову квартиру під кав’ярню та облаштувати вхідні двері з протилежної вулиці. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування затвердили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 21 вересня.

Власниця квартири №22 Галина Федина планує реставрувати приміщення та перепланувати вхід у кав’ярню з вулиці Федорова, 16.

Читайте також: На вулиці Городоцькій побудують торговий центр. Візуалізація

Висотність будівель у процесі реставрації змінювати не планують, однак на місці наявного вікна мають відновити вхідні двері від вулиці Федорова.

Додамо, що будинок розташований у історичному ареалі міста та є пам’яткою архітектури національного значення. За словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, в управлінні охорони історичного середовища ЛМР також погодили реставрацію квартири. Під час реставрації затверджений вигляд історичного ареалу не змінюватимуть.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!