На площі Ринок знову встановили літній майданчик П’яної вишні. Фото. Доповнено

4348 0
Напередодні майданчик демонтували працівники КП «Адміністративно-технічне управління» ЛМР.
фото Назар Притула

фото Назар Притула

На площі Ринок у Львові знову встановили демонтовані напередодні столики літнього майданчика закладу «П’яна вишня». 

Як повідомлялось раніше, літній майданчик демонтували працівники Муніципальної варти та правоохоронці. За словами керівниці відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» ЛМР Марини Кустової, управління займається демонтажем тих майданчиків, які рекомендує відповідна комісія. Здебільшого йдеться про літні майданчики, які не мають документації на встановлення.

Читайте також: Як і де у Львові можна встановлювати літні майданчики. Роз’яснення

«Райадміністрація виявляє порушення зі встановлення літніх майданчиків. Тоді збирається спецкомісія, яка визначає перелік майданчиків, які підлягають демонтажу», — розповіла Марина Кустова.

За її словами, підприємці можуть викупити демонтоване майно, відшкодувавши витрати на демонтування та перевезення майна. Після чого власник закладу може знову встановити майданчик вже законно. У разі повторного незаконного монтажу літнього майданчика, його знову можуть демонтувати.

Читайте також: Біля Гранд Готелю встановлюють незаконний літній майданчик

Доповнено.

У холдингу емоцій «!Fest», до якого належить заклад «П’яна вишня», Tvoemisto.tv  повідомили, що неодноразово зверталися до міської ради по дозвіл на встановлення столиків, проте щоразу їм відмовляли. Тому вони встановлювали їх незаконно, оскільки «П’яна вишня» розташована в центрі Львова та має великий попит у туристів. Після демонтування заклад сплатив витрати на демонтаж та повернув столики на місце, проте збирається знову подавати документи для отримання дозволу на легальне встановлення літнього майданчика.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!