На проспекті Свободи облаштують смугу для руху тролейбуса

3022 0
Крім того, між площами Підкови та Різні ліквідують парковку.
фото: vorobus.com

фото: vorobus.com

На проспекті Свободи у напрямку руху до оперного театру облаштують окрему смугу, аби пришвидшити рух тролейбуса. Таке рішення ухвалили під час засідання Міської комісії з безпеки дорожнього руху.

Смугу облаштують для тролейбуса №13, який виїжджає з кінцевої зупинки і рухається у напрямку до площі Різні. Водночас, на ділянці між площами Підкови і Різні ліквідують парковку. Як зазначив під час обговорення спеціаліст управління транспорту ЛМР Костянтин Баранюк, це прискорить рух тролейбуса. Зараз він їде від кінцевої до площі Різні 6 хвилин через запарковані авто, а після облаштування смуги долатиме цю відстань за 3 хвилини.

Як додав керівник відділу транспортного планування та моделювання ЛКП «Львівавтодор» Роман Зубачик, ліквідація можливості паркування на цій смузі змусить водіїв користуватися платним майданчиком неподалік, а не лишати автомобілі на проспекті.

Нагадаємо, що в електротрнаспорті Львова хочуть запровадити компенсаційний квиток.

Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!