На пункті пропуску «Рава-Руська» спіймали російського диверсанта

8531 0
Чоловік служить у МНС росії та отримував інструкції з Москви.

За останню добу Державне бюро розслідувань виявило на західних кордонах двох росіян, які намагались виїхати з України. Чоловіків підозрюють в участі у ворожих диверсійно-розвідувальних групах. Про це сьогодні повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

На митниці у Рава-Руській затримали працівника МНС Росії у Калузькій області. У його мобільному телефоні прикордонники виявили інформацію, що може свідчити про протиправну діяльність. У гаджеті зафіксований виклик до Москви для надання інструкцій щодо проведення мітингів на підтримку російського керівництва. Зокрема, так званої «військової спецоперації» в Україні та приєднання Криму.

Читайте також: У пункті пропуску «Рава-Руська» затримали чоловіків, що пропонували хабарі за перетин кордону

Крім того, у його переписці виявили запрошення на військову службу за контрактом у збройні сили РФ.

Нагадаємо, що від початку війни з-за кордону повернулось більше 300 тисяч українців. Більшість із них – чоловіки, які, ймовірно, приїхали воювати за свою державу.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!