На Пимоненка – Пасічній збудують шестиповерхівку з підземним паркінгом. Візуалізація

5630 0
Всупереч вимогам зонінгу та генплану, виконком дозволив будувати 6 поверхів замість дозволених 4-х.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Між вулицями Пимоненка та Пасічною у Львові побудують багатоповерхівку з підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР у п’ятницю, 14 червня.

Земельна ділянка площею 0,37 га призначена для житлової та громадської забудови. Висота будинку не має перевищувати 27,1 м. Тут розмістять 85 квартир. Як зазначає видання Наші Гроші. Львів, згідно з Генеральним планом Львова, ця ділянка розташована в межах території малоповерхової житлової забудови (2-4 поверхи). Так само зонуванням, яке затверджували депутати Львівської міськради, ділянка належить до зони Ж-1 – зона садибної житлової забудови – максимум 4 поверхи, не вище 18 метрів до гребеня даху. 

Водночас у рішенні виконкому вказано, що ця ділянка розташована не в зоні Ж-1, а Ж-2, де дозволено будувати до 6-ти поверхів включно, висота – не вище 25 метрів до гребеня даху.

Таке зонування встановили змінами до детального плану території у межах вулиць Зеленої, Пасічної, Пирогівки та вулиці проектованої 4, які затвердив виконком. Однак внесення змін до зонування належить до компетенції лише депутатів Львівської міської ради. Таким чином, всупереч вимогам зонінгу та генплану, виконком дозволив будувати 6 поверхів замість дозволених 4-х.

Будівництво виконуватиме ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Рубікон Груп». Згідно з даними системи Youcontrol, фірма належить Марті Іваньо, Тетяні Мамчак, Ілоні-Марії Іваник та компанії з управління активами «Актив».

Візуалізацію надали в ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!