На ремонт підвалів Ратуші витратять понад 5 мільйонів гривень.

2106 0
Завершити перший етап робіт мають до кінця грудня наступного року.
фото: touristclub.kiev.ua

фото: touristclub.kiev.ua

ЛКП «Центр розвитку туризму» Львівської міської ради уклало договір із ТОВ «Неодім Захід» про реставрацію з пристосуванням підвальних приміщень Ратуші до потреб підземного туристичного маршруту. Відповідну тендерну документацію опублікували на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Топ-5 підземель старого Львова

Відтак компанія має за 5,4 млн гривень реалізувати першу чергу реконструкції підвальних приміщень. Зокрема, спершу тут мають демонтувати декілька цегляних перегородок, понизити бетонні пороги, ізолювати приміщення мінераловатними плитами,влаштувати пандуси на сходах, замінити вхідні двері на металеві зі склом, впорядкувати стіни, встановити металеве обрамлення, дзеркала, вивіску з підсвічуванням та сувенірну вітрину.

Крім цього, тут мають замінити систему вентиляції, встановити каналізаційні системи, провести холодну та гарячу воду. Згодом тут також встановлять відеоспостереження, сповіщувачі та комп’ютерне обладнання. Завершити перший етап робіт мають до кінця грудня наступного року.

Згідно з сайтом Prozorro, ЛКП «Центр розвитку туризму» також оголосив тендер на розроблення веб-сайту інформаційного порталу Lviv Travel, на який запланували витратити майже мільйон гривень.

Читайте також: У Львові відкрили для огляду автентичне підземелля храму. Фото

Додамо, що у 2013 році у Львові почали реалізовувати проект «Підземне місто», на який Єврокомісія виділила грант більше 400 тис. євро. Ця реконструкція є продовженням проекту «Підземне місто». Тут згодом мають облаштувати музей Львова.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!