Ще на одній ділянці вулиці Івана Франка у Львові встановлять делініатори

3235 0
Вони забезпечать кращий проїзд для електротранспорту.
Фото:wikimedia

Фото:wikimedia

На вулиці Івана Франка у Львові встановлять делініатори для того, аби водії приватного транспорту не заїжджали на смугу руху громадського. Зокрема, щоб не блокували проїзд трамваїв.

Встановлять делініатори на ділянці від вул. Скельної до пл. Франка, де водії приватних авто часто блокують рух трамваїв. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

Читайте також: Чи пришвидшився рух трамваїв на Свєнціцького через делініатори. Дослідження Львівавтодору

«Зараз це рішення погоджують з управлінням патрульної поліції. Делініатори, перш за все, потрібні для того, щоб забезпечити проїзд громадського транспорту. Трамвайний маршрут № 8 користується дуже великим попитом. Навіть зараз. Треба забезпечити максимальний комфорт для тих пасажирів, які користуються екологічним транспортом. Трамвай же часто на вулиці Франка стоїть у заторі», – каже Олександр Одинець.

Цією вулицею курсує трамвай №3, 8 та 9. Галицька районна адміністрація має встановити делініатори до кінця березня цього року.

Нагадаємо, у 2019 році на площі Франка встановили гумові делініатори. Стовпці запобігають блокуванню руху на перехресті, які відбуваються через порушення правил дорожнього руху.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!