Чим найчастіше хворіли мешканці Львівщини, які померли з Covid-19

8459 0
Переважають ішемічна хвороба серця, діабет.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Мешканці Львівщини, які померли з коронавірусом, мали супутні захворювання. Про це у відповідь на інформаційний запит Tvoemisto.tv повідомили у Львівському лабораторному центрі МОЗ.

Читайте також: У інфекційній лікарні Львова почали експериментальне використання препарату Біовен у хворих на Covid-19

Зокрема у померлих із підтвердженим коронавірусом супутніми хворобами є ішемічна хвороба серця, цукровий діабет, хронічні захворювання легень, нирок. Переважають ішемічна хвороба серця, діабет.

Останні кілька тижнів у області спостерігають значний ріст кількості хворих на Covid-19. Епідеміологи пояснюють це тим, що хворих із підозрою на новий вірус почали якісніше тестувати й визначати їхні контактні групи.

Читайте також: На Львівщині за тиждень на коронавірус захворіла майже сотня медиків

Додамо, що станом на 29 травня на Львівщині на коронавірус захворіли 1563 людини, із яких 50 людей – померли, 361 пацієнт одужав.

Вікторія Ейсмунт

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!