На стадіоні «Юність» завершують ремонт трибуни. Візуалізація

4381 0
До кінця року завершать частину робіт із реконструкції стадіону «Юність» у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

Про це на своїй facebook-сторінці повідомив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

Читайте також: Ремонт в музеї Пінзеля закінчать до кінця року

Нагадаємо, реконструкцію стадіону почали восени минулого року. Замовником виступив Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького. На стадіоні мають відновити трибуни, роздягальні, а також зробити накриття від дощу. Наступного року планують відновити ще одну трибуну, бігову доріжку та огорожу. За словами директора Парку культури Олександра Молодого, після реконструкції це буде регбійний стадіон за англійським зразком.

Ремонт трибун виконує комерційно-виробнича приватна фірма «Будекстра», яка обіцяла завершити ремонт однієї з трибун до кінця вересня цього року. Відновлення трибун коштує 13,6 млн грн. Ремонтом гардеробних із душових займається ТОВ «Будмонтажресурс» із бюджетом у майже 6 млн грн. За планом роботи мають завершити у грудні 2017 року.

Вікторія Ейсмунт,
візуалізацію надали в прес-службі ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!