На Стрийській висадили 90 дерев. Фото

2774 1
На Стрийській посадили клени, липи та кущі форзиції.
Фото: Олександра Сладкова

Фото: Олександра Сладкова

На розділовій смузі між перехрестям вулиць Стрийської та Наукової і до Автовокзалу у Львові висадили 90 дерев різних видів і 110 кущів форзиції. Про це повідомляє керівниця відділу урбаністики Інституту просторового розвитку Олексадра Сладкова на своїй сторінці у Faceboоk.

Як пояснює Олександра Сладкова, дерева різних порід висадили для того, щоб "оживити" в'їзд в місто. Клени Роял Ред забарвлюються у коричневий колір влітку, а восени у червоний колір. Клени Фарлейкс Грін восени мають оранжевий колір, а липи Грінспаір – жовтий.

Читайте також: Трамвайну колію на Сихів озеленили. Фото

"Запевняю що всі нормативні відстані дотримані. Від реклами теж сильно відступили. А нещодавно британці є EIB показували нам як дерева вздовж магістралей сприяють безпеці. Водій краще відчуває перевищення швидкості, відтак через дискомфорт скидає швидкість", – йдеться у повідомленні.

Також Олександра Сладкова розповіла, що у львові також планується озеленити перехрестя вулиць Стрийська–Хуторівка,  вул. Скрипника, Мікльоша, Зелена та посадити дерева у кількох скверах та пішохідних алеях. 

 

 


Читайте також:
17 Листопада, 2017 12:10
Андрій Іванович Це чудово! Молодці!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!