На Стуса побудують новий житловий комплекс. Візуалізація

6936 0
Нові будівлі матимуть до 9-10 поверхів.
Візуалізація "Містопроекту"

Візуалізація "Містопроекту"

Сьогодні, 26 січня, виконком міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для будівництва житлового комплексу на вулиці Стуса, 51, 53 поблизу Снопківського парку.

Нова багатоповерхівка з’явиться на ділянках площею 0,1000 га та 0,0519 га. Гранично допустима висотність будинків – 9-10 поверхів, не вище 36 м. Забудовником є Мирка Андрій Романович. У 2016 році міська рада передала йому в оренду земельну ділянку до 2021 року.

Перша черга будівництва розрахована на 83 нові квартири. Житловий комплекс матиме однорівневий підземний паркінг. Для потреб мешканців пропонується використовувати вже наявну мережу шкіл і дитсадків, будівництво нових не передбачено.

2 жовтня минулого року відбулася зустріч з архітектором проекту, на якій мешканці висловили свої зауваження до забудови.

Ініціатор будівництва Андрій Мирка, за даними реєстрів юридичних осіб, був керівником ТзОВ «Домус», що припинено 13 вересня минулого року, а також був у керівних органах ТзОВ «Домус Еліт». За даними порталу агентства нерухомості «Новий Львів», ТзОВ «Домус Еліт» працює з 1996 року. За участі компанії побудовані технічний центр «Київстар» на Городоцькій, координаційний центр «Київстар», готель «Ріксус» у Трускавці, житловий будинок на вул. Ревуцького, 12, офіс «Ідеабанку» на вул. Валовій, 11.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!