На Сихові добудують велодоріжку

3278 0
Загалом на Сихівській відремонтують хідники, облаштують лавки та озеленять територію.
фото: lviv.com

фото: lviv.com

На вулиці Сихівській, у напрямку до вулиці Зеленої, у Львові відремонтують хідники, прокладуть велодоріжку та облаштують сквер із лавками. Відповідний тендер оприлюднили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Чому у Львові досі не почали будувати анонсовані велодоріжки

У межах ремонту частини вулиці планують зрізати сухостійні дерева, натомість висадивши понад тисячу кущів та дерев. Крім цього, на проїзній частині замінять асфальтоване покриття, а пішохідну зону замостять бруківкою по типу ФЕМ. 3 тис. м кв. велодоріжки прокладуть із асфальтобетону. Як повідомлялось раніше, на Сихові облаштують велодоріжку з двостороннім рухом. Також тут облаштують освітлення та встановлять 8 лавок.

Загальна вартість робіт становить 10,6 млн гривень. Завершити роботи мають до кінця грудня 2019 року. За результатами аукціону, про намір укласти договір про виконання робіт повідомили ТОВ «Львівська дорожня служба». Раніше фірма реконструювала частину вулиці Шота Руставелі та облаштує громадський простір біля костелу святого Антонія.

Згідно з даними системи Youcontrol, ТОВ «Львівська дорожня служба» займається будівництвом доріг та автострад. Уповноваженою особою компанії є Павло Коцюруба, який крім цього володіє декількома фірмами, що спеціалізуються на ремонті доріг і зареєстровані у Львові.

Читайте також: Велодоріжки стануть обов’язковими при проектуванні та реконструкції доріг

Додамо, що тендер на будівництво велодоріжки та ремонт хідників на вулиці Сихівській у Львові оголошували вже двічі. Втім тендери доводилось скасувати, оскільки свої пропозиції подавав лише один учасник.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!