На Сихові облаштували новий спортивний майданчик. Фото

9695 1
Роботи над ним тривали майже півроку.
Фото: управління молоді та спорту ЛМР

Фото: управління молоді та спорту ЛМР

На вулиці Гната Хоткевича, 40-44 облаштували новий спортивний майданчик. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій.

За його словами, роботи закінчилися нещодавно – там встановили спортивне спорядження для зони Street Workout.

«Єдиний нюанс, чому ми не завершили будівництво минулого року, – це виробництво турнікових комплексів, на які ми чекали два місяці. Але вже люди можуть на ньому займатися», – каже він.

На майданчику є турніковий комплекс і комплекс тренажерів. Зона тренажерів вкрита бруківкою, а зона турніків – м’яким покриттям з відсівом.  

Роботи над майданчиком тривали шість місяців. Замовлення виконувала ТОВ «Будівельна компанія Форвард». Згідно зі сайтом публічних закупівель ProZorro, вартість проекту становила 785 000 гривень.

Наразі ЛКП також планує провести роботи з благоустрою території довкола майданчику. Наприклад, вирівняти землю і постелити, де потрібно, новий газон.


Читайте також:
22 Лютого, 2019 01:10
Лариса У Львові два масива- Сихівський і Рясне? Чому тільки тут так вкладають гроші? Скільки ми не зверталися помогти нам облаштувати майданчик- отримуємо формальні відписки. Чим наші діти гірші ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!