На Сихові відбулася операція поліції за участі спецпідрозділу КОРД. Фото, відео

15622 0
Правохоронці ситуацію поки що не коментують.
фото: Ігор Зінкевич / Facebook

фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Сьогодні, 25 березня, біля ТЦ «Іскра» на вулиці Сихівській відбулася спецоперація поліції. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

Як видно з фото, до затримання зловмисників залучили КОРД — підрозділ Національної поліції для вирішення надзвичайних ситуацій, рівень яких є настільки високим і складним, що може перевищити можливості сил оперативного реагування чи оперативно-розшукових підрозділів. За словами Ігоря Зінкевича, на місці працює управління стратегічних розслідувань, затримано квартирних злодіїв.

Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

У поліції наразі деталей спецоперації не повідомляють, поки тривають оперативні дії. За інформацією низки місцевих ЗМІ, деталі затримання правоохоронці обіцяють оприлюднити завтра, 26 березня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!