На території львівського мотозаводу хочуть збудувати готельний комплекс та житловий будинок

6486 0
Садибну забудову на площі 0,25 га планують зберегти.
Візуалізація з ДПТ

Візуалізація з ДПТ

На території львівського мотозаводу планують збудувати офісно-готельний комплекс із житлом та комерційними приміщеннями. Про це йдеться в детальному плані території в районі заводу на Городоцькій.

Читайте також: Біля стадіону «Україна» у Львові планують збудувати новий житловий квартал

Територія детального плану охоплює 19,9 га. Вона обмежена залізницею, вулицею Городоцькою та Гречаною. Нині тут розташовані склади, садові кооперативи та індивідуальні офіси.

Середня поверховість забудови становитиме 9 поверхів, а максимальна висота – 14 поверхів. Крім готелів, на території ДПТ запланували 5-поверховий житловий будинок на 17 квартир. Під будівлями облаштують підземний паркінг.

Садибну забудову на площі 0,25 га планують зберегти. У межах кварталу також створять низку дитячих майданчиків та громадський простір.

Читайте також: У Львові дозволили забудову території двох заводів на Підзамчі

У перші 7 років збудують комерційний офісно-готельно-громадський комплекс із житловою секцією та підземними паркінгами, а за 15 років мають реконструювати вуличну мережу та інженерну інфраструктуру.

Читайте також: На Лемківській збудують житловий комплекс та готель. Візуалізація

12 серпня відбудеться громадське слухання детального плану території у приміщенні Залізничної районної адміністрації (вул. Виговського, 34). Початок о 18:00.

Довідка

У 1940-х роках на базі Lwowski zakład Metal заснували Львівський велосипедний завод. Першою масовою продукцією нового підприємства були велосипеди В-14, В-27, жіночі моделі В-22, В-25, які створили за німецькими зразками, а пізніше низка моделей для дітей і підлітків. Згодом тут почали виробляти мопеди, але наприкінці 90-х завод повністю припинив виробництво.

Візуалізація з ДПТ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!