На території львівського нафтомаслозаводу збудують приватну школу. Візуалізація

3243 0
Школа матиме 4 поверхи та зможе розмістити 700 дітей.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

На території колишнього львівського нафтомаслозаводу, що на вул. Хмельницького, 207, збудують приватну школу з вбудованим садочком. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 20 грудня.

Школа матиме 4 поверхи та зможе розмістити 700 дітей. Висота будівель не має перевищувати 17,2 м, а відсоток забудови – 28%.

Крім цього, на  території колишнього заводу хочуть збудувати житловий квартал із офісами, громадськими приміщеннями та паркінгом. Утім це будівництво виконком сьогодні не погодив, аргументувавши це тим, що у кварталі буде замало нежитлових площ. 

Будівництво вестиме ТзОВ «БК "Приватбуд-Львів"». Згідно з даними системи Youcontrol, компанія зареєстрована у Івано-Франківську. Її засновниками є Валерій Бурлак та Володимир Лучко.

За детальним планом, колишня територія Львівського дослідного нафтомаслозаводу має стати новим житловим кварталом зі своєю школою та садочками, а також апарт-готелем.

Додамо, що дослідний нафтомаслозавод заснували у 1896 році як фабрику і рафінерію виробів із нафти. У 1999 році підприємство перейшло у колективну власність. У 2009 році суд ліквідував завод, а на майно наклав арешт.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація забудовника


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!