На території «Кінескопу» у Львові погодили будівництво 14-поверхового бізнес-центру. Візуалізація

13105 0
Зараз там вже будують кілька житлових будинків.

Львівський міськвиконком затвердив детальний план території (ДПТ) між вулицями Кульпарківською та Антоновича – колишній завод «Кінескоп», де забудовник планує звести 14-поверховий офісний центр.

Згідно з ДПТ, на території заводу «Кінескоп» планують побудувати комплекс житлових багатоповерхових будівель з вбудованими приміщеннями громадського призначення, торговий комплекс та підземний паркінг на 150 паркомісць. Однією зі споруд є 14-поверховий бізнес-центр незвичної форми.

Станом на сьогодні на території «Кінескопу» вже зводять житловий комплекс.

Читайте також: Як зміниться територія заводу «Кінескоп» у Львові. Візуалізація

Після затвердження детального плану компанія-забудовник може звернутись до виконавчого комітету для отримання містобудівних умов та обмежень і після цього розпочати будівництво.

Замовником ДПТ є ПП «Віва-Ф». Згідно з даними Youcontrol, засновником підприємства «Віва-Ф» є ТзОВ «Компанія Ріел-Естейл Груп», яка належить Володимиру та Наталії Швед.

Нагадаємо, сьогодні, 28 вересня, міськвиконком дозволив будувати на перетині вулиць Антоновича – Грюнвальдська багатоповерховий житловий будинок з підземний паркінгом. 

Візуалізація надана ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!