На трасі Київ – Чоп у Стрию реорганізують рух. Схема

6183 1
Згідно з новими знаками, транспортні засоби, які рухаються по колу, матимуть перевагу в русі.
фото: informator.dp.ua

фото: informator.dp.ua

Для підвищення рівня безпеки на одній із аварійних ділянок доріг області змінюють організацію дорожнього руху. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області на Фейсбуку.

Зокрема, дорожники влаштовують відповідні дорожні знаки на транспортній розв’язці з круговим рухом на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чом у м. Стрий. Згідно з новими знаками, тепер транспортні засоби, які рухаються по колу, матимуть перевагу в русі.

Читайте також: Естакади та шумовідбивні екрани. Якою буде північна об’їзна Львова

Така схема дорожнього руху, – йдеться в дописі, має підвищити рівень безпеки та комфортність дорожнього руху, зменшить час очікування для виїзду із «кільця» та дозволить запобігти безлічі спірних ситуацій.

Монтажні роботи проводять відповідно до погодженого Нацполіцією у Львівській області проекту ОДР в рамках «Контракту на основі кінцевих результатів на утримання автомобільної дороги М-06 Київ – Чоп (км 436+230 – км 621+500)».



Читайте також:
12 Березня, 2020 00:45
Сергій Нікому не потрібна витрата державних коштів - на тому перехресті ніколи не було якихось проблем з роз'їздом, тим більше на тому місці встановлені знаки обмеження швидкості і відразу початок населеного пункту, так що швидкість на даній ділянці завжди була обмежена ( і буде) але будь-яких проблем не було!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!