На війні загинув львів’янин Назарій Яремчук. Завтра з ним попрощаються

1683 0
Поховають Героя на Личаківському кладовищі.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У п’ятницю, 24 березня, Львів попрощається із Назарієм Яремчуком, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Джерело: Львівська міська рада

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.  

Що відомо про Героя?

Назарій Яремчук (22.05.1986-17.03.2023). Львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі №84 імені Блаженної Йосафати Гордашевської. У 2003-2013 роках проживав у Іспанії.

Після повернення на Батьківщину майже десять років працював у будівельній сфері. Був затятим рибалкою. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем вступив до лав територіальної оборони. Боронив територіальну цілісність та незалежність держави у складі військової частини Т0910 Державної спеціальної служби транспорту. Виконував бойові завдання на східному напрямку. У Назарія Яремчука залишилися батьки, дружина, син та сестра.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!