При в’їздах на Львівщину ліквідували блокпости

1863 0
На Львівщині працювало 14 блокпостів.
Фото: Тарас Грень

Фото: Тарас Грень

16 травня на Львівщині ліквідовують контрольно-пропускні пункти на в’їзді до області. Їх встановили 8 квітня. 

Тут подорожуючим вимірюють температуру та перевіряють їх на ознаки захворювання на коронавірус. На блокпостах чергує медик, поліцейський та працівник ДСНС. Дороги перекрили бетонними блоками, а автомобілістів перевіряли вибірково.

Нагадаємо, блокпости організовані при в’їзді на адміністративну територію Львівської області з Волинської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей на автодорогах: М-06 (Київ-Чоп), Р-39 (Броди-Тернопіль), М-09 (Львів-Тернопіль), Н-10 (Стрий-Чернівці), Н-13 (Львів-Самбір-Ужгород), Т-1806 (Перемишляни-Рівне), Т-1417 (Куровичі-Перемишляни-Рогатин), Н-09 (Львів-Бібрка-Рогатин), Т-1409 (Стрий-Журавно), М-12 (Стрий-Знам'янка), Р-15 (Ковель-Жовква), Н-17 (Львів-Радехів-Луцьк).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!