На водія Садового поки не склали адмінпротокол

2143 0
Поліція не встановила, хто саме був за кермом службового автомобіля мера.
Фото: Фейсбук Юрія Ситника

Фото: Фейсбук Юрія Ситника

На цей момент водія службового автомобіля мера Львова Андрія Садового скоріш за все не притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, не зважаючи на те, що мер Львова підтвердив факт порушення. Про це сьогодні під час дискусії «Безпека у Львові: які виклики стоять перед правоохоронними органами сьогодні», організованої медіа-хабом Tvoemisto.tv розповів начальник управління патрульної поліції Львова Роман Пилипенко.

«Не можу наразі сказати, чи склали, певно що ні, бо патрульна поліція не має інформації, хто керував транспортним засобом в той час. Садовий каже, що водій їхав, а хто водій?», -- сказав Роман Пилипенко.

Читайте також: Мер Львова попросив свого водія порушити правила

Він наголосив, що патрульна поліція не має певних важелів, щоби витребувати документи, які допомогли б з’ясувати, хто саме перебував за кермом службового авто мера у час порушення.

Водночас Пилипенко підкреслив, що якби до поліції надійшла фактична інформація від будь-якого громадянина про те, що «саме особа  А. керувала керувала транспортним засобом і якщо це ще й буде з відео чи фотофіксацією», то поліція складе адмінпротокол.

Нагадаємо, минулого тижня в ЗМІ з’явилася інформація про те, що службове авто мера Львова порушило правила на вулиці Дорошенка. Пізніше Андрій Садовий підтвердив цю інформацію і сказав, що сам змусив водія порушити, бо спізнювався на важливу зустріч.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!