На вулиці Городоцькій побудуть торговий центр. Візуалізація

25353 2
Перед будівлею планують облаштувати службову парковку.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

На вулиці Городоцька, 286б побудують торговий центр на місці наявного незавершеного будівництва. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування з реконструкцією затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 21 вересня.

Наявна будівля на Городоцькій, 286б

Пропонований варіант реконструкції на Городоцькій, 286б

Незавершене будівництво планують реконструювати з надбудовою, а перед будівлею облаштувати службові наземні паркомісця. Гранично допустима висотність будівлі не має перевищувати 29 м, 

Замовником будівництва ТЦ на Городоцькій, 286б є ПП «Альянс Сервіс», яке зареєстроване у Львові за цією ж адресою. За даними сайту Youcontrol,  компанія займається орендою та експлуатацією власного чи орендованого нерухомого майна. 

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація прес-служби ЛМР


Читайте також:
3 Жовтня, 2018 23:27
Львівянин Правильно, отак подалі від центру ліпіть що хочете. Головне в центр і поблизу нього не лізьте з такими і подібними проектами!!! А особливо припиніть ліпити високі будинки вище 5 поверхів поблизу центру, бо всю скайлінію і оглядовий вид довкола центру псуєте!
21 Вересня, 2018 19:18
Марина А наприклад, побудувати науковий центр, з сучасною бібліотекою, медіатекою, дитячим центром розвитку, щоб був осередком культури і науки для молоді, не можна? Слабо? Чого? Страшно грош вкладати?
Як зв'язатися з людьми, що планують торговмй центр:є декілька ідей крутіше за банальні торги;-)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!