На вулиці Львова виїде мотопатруль

5660 2
Спершу на вулиці Львова виїдуть п`ять мотоциклів.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Невдовзі на вулиці Львова виїде мотопатруль. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

Мотопатруль – новий підрозділ патрульної поліції, який зможе прибувати на виклики швидше, ніж поліцейські на авто. 

«Сподіваємося цей підрозділ покращить ситуацію на дорогах Львова, адже перевага мотопатрульних у тому, що вони оперативно дістаються місця, куди важко швидко доїхати автомобільному патрулю, наприклад, місця ДТП», – зазначив мотопатрульний Львівської області Олександр Футрик.

Першим містом в Україні, в якому з'явився мотопатруль був Київ. Мотоциклістів навчали інструктори Канадської поліцейської місії в Україні колеги з Торонто та Оттави. Зокрема вони опанували техніку керування мотоциклами, виконання маневрів на низькій швидкості та їзду за різних погодних умов. Тепер київські патрульні навчають львівський мотопатруль.

Зокрема шестеро патрульних зі Львова закінчують навчальні курси в Києві, та вже скоро виїдуть на перше патрулювання у Львові. Відбирали у новий підрозділ тих патрульних, які вже мають досвід їзди на мотоциклі та відповідну категорію. Спершу на вулиці Львова виїдуть п`ять мотоциклів. Згодом очікують збільшення мотопарку.

Нагадаємо, торік у Львові запрацював велопатруль.

Фото Патрульної поліції Львівської області


Читайте також:
24 Червня, 2019 13:20
Володя І Я хочу в мотопатруль
23 Червня, 2019 23:52
львів'янин нездала форма й барви - в том числі й самих мотоциклів. Патрульні на мотоциклах повинні виділятися й заодно бути поважними. На цих фото, пробачте за прямоту - сопляки на байках які хизуються на камеру.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!