На вулиці Марії Заньковецької у Львові з’явиться громадський простір

2358 0
Роботи мають завершити до початку жовтня цього року.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У сквері на вул. Марії Заньковецької у Львові облаштують громадський простір. Відповідний тендер на 1,1 млн на капітальний ремонт скверу розмістили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Відповідно до технічної документації, підрядник має виконати підготовчі роботи, зокрема зняти асфальтне покриття у сквері, викорчувати пеньки, зрізати сухі дерева. Після цього доріжки скверу мають замостити римським каменем, відремонтувати бетонні сходи, влаштують залізобетонні підпірні стіни до 3 м та встановлять лавки.

Читайте також: Як можуть змінити громадський простір біля Палацу Хоткевича. Візуалізація

Додамо, що виготовленням проектно-кошторисної документації, згідно з Prozorro, займались у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Роботи мають виконати до 1 жовтня 2018 року. Замовником робіт є Личаківська районна адміністрація.

Вікторія Ейсмунт

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!