На вулиці Науковій у Львові змінили порядок руху: деталі

6720 1
У Львові на вулиці Науковій, 7а, встановили новий світлофор, який спонукав зміни порядку руху цією ділянкою дороги. Відтепер в лівій смузі заборонений рух «прямо», дозволено тільки розворот в обох напрямках руху. Про те, як слід водіям пересуватися цією ділянкою дороги Tvoemisto.tv розповів начальник відділу з обслуговування світлофорних об’єктів ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич.
фото: thesundaytimes.co.uk

фото: thesundaytimes.co.uk

«ЛКП «Львіавтодор» побудувало новий світлофорний об’єкт і включив його у тестовий режим на вулиці Науковій, 7а. Наразі це є регульований пішохідний перехід із трьома смугами: крайня права смуга для руху прямо, середня – для руху прямо, крайня ліва – для розвороту. І так само у протилежну сторону. Так наразі влаштовано рух на цій ділянці дороги. Як і зазвичай, дорожній рух регулюється не лише світлофорами, а  й дорожніми знаками. Тому водії повинні бачити світлофор за 40-50 метрів до пішохідного переходу. Для цього біля крайньої лівої смуги знаходиться знак «Розворот на ліво» а з правої сторони – знак «Рух по смугах». І такі ж знаки у протилежному напрямку руху автомобілів. Також є дублюючі знаки, які вказують на розворот на крайній лівій смузі», - коментує зміни Мирослав Туркевич.

Таким чином, нині рух «прямо» дозволений лише в перших 2-х (крайня права і середня) смугах в обох напрямках руху.

Зображення: facebook.com/LvivCityTransport/

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
14 Вересня, 2015 22:37
Олег "якщо їхати зі Стрийської від Кульпарківської" - перепрошую, як це зрозуміти?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!