На вулиці Рибній у Львові облаштують громадський простір. Візуалізація

2721 0
Проект реконструкції скверу був переможцем Громадського бюджету Львова».
Візуалізація авторів проекту

Візуалізація авторів проекту

Галицька районна адміністрація підписала 9 липня договір з КП «Центр комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів на капітальний ремонт скверу з облаштування громадського простору на вулиці Рибній у Львові.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv голова Галицької РА Андрій Зозуля, ремонт мають завершити до кінця цього року. Наразі ще не відомо, коли саме розпочнуться роботи, але на час їх проведення рух транспорту обмежувати не будуть.

Читайте також: Біля вулиці Просвіти у Львові упорядкують сквер

Згідно з тендерною документацією, підрядник має демонтувати старі вуличні меблі, облаштувати дитячу карусель типу «Whіzzer», встановити нові вуличні меблі, смітники та освітлення. Зазначимо, що реконструкція скверу відбувається в рамках «Громадського бюджету Львова». За реконструкцію скверу проголосувало 850 мешканців міста. Проект також передбачає облаштування нового озеленення цієї території.

Читайте також: У Львові відкрили сквер Яцека Куроня. Фото

Вартість виконання робіт становить майже 428 тис. гривень. Їх виконуватиме колективне підприємство «Центр комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів, яке подало найнижчу серед чотирьох претендентів пропозицію. Це вже третій проведений тендер. Попередні були відхиленні через відсутність пропозицій. За даними Youcontrol, єдиним засновником фірми є ГО Львівська обласна асоціація інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Нагадаємо, у Львові на площі Св. Теодора відремонтують дитячий майданчик.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!