На вулиці Трускавецькій у Львові збудують дворівневий паркінг

2436 0
Висота паркінгу не має перевищувати 35 м.
Фото: google maps

Фото: google maps

На вулиці Трускавецькій, 11а у Львові збудують дворівневий наземний паркінг із вбудованими офісами та громадськими приміщеннями. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили сьогодні, 31 січня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Читайте також: ДБР збудує офіс у Львові за 158 млн грн

Земельна ділянка площею 0,62 га призначена для обслуговування автостоянки і транспортної інфраструктури. Висота паркінгу не має перевищувати 35 м, а відсоток забудови – 35%. Підземний паркінг вміщуватиме 148 паркомісць, ще 46 місць для паркування будуть відкритими.

Ця ділянка є сусідньою до тієї, де місто збирається будувати архів. Через проблеми з мережами його будівництво відкладали з 2018 року, тож забудовника паркінгу зобов’яжуть замінити колектор та домовитись із мешканцями району про пільгове паркування у нічний час.

Читайте також: Замість 9-поверхівки на місці недобуду на Богдана Хмельницького у Львові збудують офіси

Будівництво вестиме ТзОВ «Аметрин», що з 2015 року зареєстроване у Львові. Його керівником є Володимир Артемович, а серед переліку засновників зазначена холдингова компанія «Еко-дім» та мешканець Житомирщини Віктор Перець.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!