На території Полярону збудують багатоповерхівку зі школою та садочком. Візуалізація

3385 1
За словами представника «КСФ Груп», школу здадуть в експлуатацію вже першого вересня 2020 року, а садочок будуватимуть у другу чергу, його площа становитиме 1200 кв. м.
Фото Львівська міська рада

Фото Львівська міська рада

На вулиці Угорській, 14, на території колишнього заводу «Полярон» збудують багатоповерхівку зі школою та дитячим садочком. Відовідне рішення прийняли сьогодні, 3 грудня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Гранично допустима висотність будинків – не вище 34,60 м, максимально допстимий відсоток забудови – 27%, максимально допустима щільність населення – 820 люд/га .

Читайте також: Фото дня. У Львові завалили частину заводу Полярон

За планом проекту, разом з багатоповерхівкою на вулиці Угорській, 14 має також з’явитися дошкільний заклад та підземний гараж. За словами представника «КСФ Груп», школу здадуть в експлуатацію вже першого вересня 2020 року, а садочок будуватимуть ув другу чергу, його площа становитиме 1200 кв.м.

Замовником на будівництво є компанія «КСФ Груп». За даними YouControl, компанія займається оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. Також компанія збирає безпечні та небезпечні відходи, їх обробленням і видаленням, а також демонтажем машин і устаткування.

Андрій Костюк


Читайте також:
3 Грудня, 2018 15:20
666 ... школа і дитячий садочок ...я стільки не вип'ю , щоб піти жити поряд ( чи в одному будинку ?) із такими сусідами...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!