На вулиці Вашингтона побудують новий житловий комплекс

5220 0
Крім того, забудовник облаштує додаткові смуги руху на кільцевому перехресті вул. Вашингтона та вул. Зеленої.
ілюстративне фото: Дніпроград

ілюстративне фото: Дніпроград

На вулиці Джорджа Вашингтона, 1 збудують житловий комплекс з дитсадком та підземним паркінгом, а також облаштують додаткові смуги руху на кільцевому перехресті вул. Вашингтона та вул. Зеленої. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодив ПП «Західшляхрембуд» виконком міської ради сьогодні, 17 серпня.

Зазначимо, що на першу чергу будівництва містобудівні умови підприємство отримало ще в червні минулого року. Зараз виконком погодив ще чотири багатоповерхівки та підземний паркінг, додатково висунувши вимогу побудувати на території комплексу дитячий садок. Висота будинків у житловому комплексі становитиме від 25 до 28 метрів.

Також забудовник має покращити транспортну інфраструктуру біля комплексу. Зокрема, на вулиці Джорджа Вашингтона планують облаштувати смугу для громадського транспорту, а також додаткову смугу для правого повороту з вул. Зеленої на вул. Вашингтона і смугу для правого повороту з вул. Вашингтона на вул. Зелену. Крім того, за кошт забудовника впорядкують перехрестя вул. Вашингтона – вул. Пасіки Галицькі і встановлять на ньому світлофор.

Згідно з даними YouControl, власницею ПП «Західшляхрембуд» є львів’янка Любов Феник, що також володіє будівельними компаніями «Глобус буд» та «Глобус груп». Усі вони зареєстровані за адресою вул. Джорджа Вашингтона, 1.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!