На вихідних стартує велозаїзд «Львівська Сотка. Осінь». Програма

2349 1
За маршрутом заїзду будуть перекривати рух транспорту.
Фото: Прес-служба ЛМР

Фото: Прес-служба ЛМР

Цієї суботи, 28 вересня, у Львові відбудеться аматорській велоівент «Львівська Сотка. Осінь». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Заїзд триватиме з 7:30 по 18:00. Очікувана кількість учасників: 600−800 велосипедистів з міст України, Білорусі, Польщі, Німеччини, Молдови, США.

За маршрутом заїзду будуть перекривати рух транспорту. Детальнішу інформацію повідомлять згодом.

Програма

7:30−10:15 — реєстрація (пл. Ринок, 1);

10:15−10:19 - відкриття велозаїзду;

10:20 — старт;

10:20−10:55 — урочистий парад учасників до місця технічного старту (9км), за маршрутом: пл. Ринок — вул. Гнатюка — вул. Листопадового чину — вул. Митрополита Андрея — вул. Героїв УПА — вул. Кульпарківська — Сокільники;

11:00 — технічний старт у Сокільниках: Сокільники — Наварія-Пустомити — Липники — Милятичі — Вільховець — Бібрка — Стрілки — Стоки — Стрілки — Бібрка — Вільховець — Милятичі — Жирівка;

13:00 — відкриття фінішу у смт Жирівка;

18:00 — закриття фінішу у смт Жирівка.



Читайте також:
25 Вересня, 2019 06:20
Львівна Та скільки ж можна?!!!! Їдьте де хочите, та не центром!!!! Знов маршрутки не ходитимуть!!!!
Мене дивує ставлення до пересічних громадян, ви всеріться і седіть дома бо хрін кудись доберетесь у нас же забіг, пробіг, проїзд, прохід чогось-там!!! Забийте на роботу, скажіть шефу сорі я не вийду на роботу( парадокс та є люди які працюють у вихідні!!!)) бо нема чим добратись, 47 курсував до плРізні а в Рясне йди пішки, хто мені таксі оплатить в 150грн поясніть?!!! А точно то ж забіг, заїзд... Як пояснити Мартісу що він пропустив ЛІТАК!!!!! бо просто не зміг добратись вчасно?!! Таксі до хостелу не змогло приїхати! А бабусі що хай посидить до пятої вечора без їди бо там "легкокотлети" бігають, велопісідісти педалюють, і вона сьогодні постить. Та проводіть ви ті свої всякі дурноти поза межами важливих доріг ,біжіть по окружній з Винник в Солонку, а ну таке зробити в Торонто та вас би там підвішали б за яй...пальці! Або запускайте дережаблі щоб інший чесний люд міг потрапити на роьоту вчасно, а не пояснювати ви з гострим апендецитом почекайте лікар в дорозі, може за годину буде... ой Людочка у вас схватки? Нє нє не тужтесь, зараз лікарка добереться, центер перекритий, почекай хвилин 65 і будемо народжувати!!!
У Львові можна все видно, і накласти з гори на інших мешканців. Люблю своє місто, та воно без клепок!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!