У Львові завершують почитання древньої ікони. Де помолитися?

2874 0
Упродовж тижня копію ікони Матері Божої Неустанної Помочі вшановують у різних храмах міста. Сьогодні, 3 липня, о 18:00 години ікону перенесуть у Свято-Покровський кафедральний собор УПЦ КП, що на вулиці Грушевського, 2, де відбудеться екуменічна молитва. А завтра святиня потрапить у Собор св. Юра УГКЦ, що площі св. Юра, 5, звідки у неділю буде перевезена у Городок для продовження паломництва храмами Львівщини.
фото: wikipedia.org, cssr.lviv.ua

фото: wikipedia.org, cssr.lviv.ua

Сьогодні з 17:45 до 19:30 години відбудеться хода від Свято-Георгіївського кафедрального собору (вул. В. Короленка, 3) до Свято-Покровського кафедрального собору (вул. М. Грушевського, 2), за маршрутом: вул. В. Короленка – вул. Академіка В. Філатова – вул. Пекарська – вул. І. Франка – вул. О. Герцена – вул. М. Драгоманова – вул. М. Грушевського.

Завтра, 4 липня, з 17:45 до 19:30 години – хода від Свято-Покровського кафедрального собору (вул. М. Грушевського, 2) до Собору святого Юра (пл. Святого Юра, 5), за маршрутом: вул. М. Грушевського – вул. М. Драгоманова – вул. А. Волошина – вул. Є. Поповича – вул. Л. Мартовича – вул. В. Стефаника – парк ім. І. Франка – вул. Я. Матейка – вул. Листопадового Чину – пл. Святого Юра.

Нагадаємо, ікона перебуває у Львові до 5 липня і за цей час здійснить паломництво кафедральними храмами міста. Після тижневого паломництва образ перевезуть до Городоцького району, де він продовжить духовну мандрівку храмами Львівщини. Ініціював паломництво ікони громадський комітет під духовною опікою Чину Найсвятішого Ізбавителя (отці-редемптористи).

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!