На якому етапі ремонт вулиці Яворницького у Львові

1767 0
Загальна вартість ремонтних робіт становить 34,4 млн грн.
Фото умовне

Фото умовне

На вулиці Яворницького у Львові триває проведення ремонтних робіт. Станом на сьогодні на ділянці від будинку №8 вже виконали заміну водопроводу і дощової каналізації та однієї вітки теплової мережі. Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

«Станом на зараз на вул. Яворницького влаштовано 385 м мереж побутової каналізації, 500 м дощової каналізації, більше 600 м водопровідних мереж та проведено заміну однієї ділянки теплової мережі. Другу ділянку теплової мережі заплановано замінити після закінчення опалювального сезону», – зазначили в департаменті.

Читайте також: Стало відомо, які вулиці цього року планують відремонтувати у Львові

Крім того, запланували виконати роботи із влаштування бордюрного каменю та основи проїзної частини. Після заміни мереж тут постелять нове дорожнє покриття, облаштувати тротуари, паркомісця, озеленення. На дорозі буде постелено асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостять плиткою. Загальна вартість робіт – 34,4 млн грн. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». 

Згідно з даними системи Youcontrol, «Вельт Капітал» зареєстроване у 2016 році. Засновницею та директоркою компанії є Тетяна Павленко. У Львові компанія, наприклад, вже ремонтувала вулицю Корнякта, Ботанічнусобор Святого Юра, будувала новий корпус ліцею «Провесінь» та облаштувала громадський простір на Сосюри.

Нагадаємо, що вулицю Яворницького перекрили 1 лютого. На час виконання проїзд вулицею перекрили до 1 вересня від будинку №8 до вул. Караджича.

_____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!