На «Євробачення-2017» розпочали відбір волонтерів. Як долучитися?

3143 0
Навесні 2017 року у столиці проведуть міжнародний пісенний конкурс, який приймає Україна завдяки цьогорічній перемозі Джамали. Для роботи на «Євробаченні» шукають 750 волонтерів. 19-го грудня розпочався прийом анкет, які можуть надіслати усі охочі.
Фото: ESCDaily.com

Фото: ESCDaily.com

Долучитися до команди волонтерів, яка працюватиме з делегаціями, учасниками, пресою та гостями «Євробачення» можуть усі, хто має активну життєву позицію та добре володіє іноземною мовою, – повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Охочі муситимуть пройти відбір: подати анкету до 17-го лютого, потім пройти співбесіду й тест на рівень володіння іноземною мовою. Пізніше волонтерам проводитимуть тренінги, а опісля конкурсу видадуть сертифікати про проходження навчання та роботу під час Євробачення-2017.

Щоб долучитися до команди волонтерів, у першу чергу, треба заповнити анкету за посиланням та отримати запрошення на співбесіду.

Як повідомляють на сайті Першого національного, у перший день відбору, зголосилися понад 1 500 людей, які хочуть стати волонтерами на «Євробаченні-2017». Здебільшого, таке бажання виявляють студенти, але є й старші люди. «Поки що найстаршим учасником відбору є 64-річний дизайнер, громадянин Великобританії. І хоча переважна кількість заявок – від українців, анкету волонтера заповнили також громадяни Ізраїлю, США, Іспанії, Португалії, Австрії, Польщі та Латвії», - зазначають організатори.

Нагадаємо, у 2017-му році міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» проведуть у Києві, у Міжнародному виставковому центрі. Свою участь уже підтвердила рекордна кількість учасників – 43 країни. Виконавчими продюсерами Євробачення-2017 затверджено Вікторію Романову та Олександра Харебіна. Півфінали Євробачення-2017 у столиці відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!