На західній об’їзній Львова збудують кільцеву транспортну розв’язку

12826 0
Очікувана вартість робіт становить 2,5 млн гривень.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На західній об’їзній Львова неподалік вулиці Кульпарківської збудують однорівневу кільцеву транспортну розв’язку з середнім діаметром центрального острівця. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Служби автомобільних доріг Львівщини Оксана Богуш.

Читайте також: Біля Львова на трасі Київ – Чоп збудують додаткову смугу

Як ідеться на сайті публічних закупівель Prozorro, очікувана вартість робіт становить 2,5 млн гривень. Збудувати розв’язку мають до кінця року.

«Транспортну розв’язку збудують на виїзді з міста, якщо рухатись із Кульпарківської», – уточнила Оксана Богуш.

За тендерною документацією, підрядник має облаштувати кільце, заасфальтувати дорожнє покриття та встановити відповідні дорожні знаки.

Читайте також: Біля Львова збудують з'їзд на трасу Київ – Чоп

Додамо, що західний об’їзд Львова є частиною міжнародного європейського маршруту Е-40, який пролягає через Францію, Німеччину, Польщу, Україну, Росію, Казахстан, Узбекистан, Туркменістан та Киргизстан.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!