На залізничному вокзалі Львова відкрили залу очікування для військовослужбовців

7067 0
Тут є холодильники, можна скористатись пральною машиною та випити кави.
фото: фейсбук євгена кравцова

фото: фейсбук євгена кравцова

На львівському залізничному вокзалі відкрили залу очікування для військовослужбовців. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Зала має кімнату для прийому їжі, душ, туалет та інші зручності: телевізори, холодильники, розетки, пральну машину, праску з дошкою, сушарку для білизни, кавоварку, чайник і доступ до інтернету.

Читайте також: Укрзалізниця планує перейти на одноразовий посуд

1 жовтня таку залу очікування відкрили на Центральному вокзалі Києва. Тепер, окрім Львова, таку облаштували в Одесі, а найближчим часом планують відкрити на вокзалах у Дніпрі, Харкові та Миколаєві.

Усі зали призначені для короткочасного перебування військовослужбовців (учасників ООС) за наявності посвідчення та проїзного документу на поїзд (окрім приміського сполучення).

Нагадаємо, голова АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов повідомляв, що депутатські кімнати на центральному залізничному вокзалі Львова переобладнають у зал очікування для військовослужбовців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!