На завтра у Львові оголосили штормове попередження

11779 0
Очікуються сильні пориви вітру, вночі та вранці на дорогах ожеледиця.
Фото: facebook.com/ukrgmc.official

Фото: facebook.com/ukrgmc.official

За даними синоптиків Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 5 квітня у Львові прогнозують пориви південно-західного вітру 15-20 м/с. Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Вночі очікується температура повітря від -2 до 0 градусів, вдень від 1 до 7 градусів. Упродовж усього дня небо буде хмарним, можливі опади.

Читайте також: То мороз, то відлига. Хто такі метеозалежні люди і до чого тут львівська погода

Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Тому водіїв закликають бути обережними на дорозі, обирати помірну швидкість та дотримуватися безпечної дистанції між транспортними засобами. Пішоходів також просять переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях. А в разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за номером 1580.

Нагадаємо, що у Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі бабаки Мишко та Маруся навіщували ранній прихід весни. Вони були активні та швидко вийшли зі своєї будки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!