Завершився набір до нової патрульної поліції Львова

5807 1
Процес формування нової патрульної поліції у Львові перейшов у нову фазу. Серед львів’ян виявилося понад вісім тисяч охочих охороняти безпеку міста.

Про це на своїй facebook-сторінці написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та опублікував статистичні дані щодо поданих заявок у Львові:

- загалом анкет по Львову подали: 8601;

- із них базовим вимогам відповідають: 7101;

- успішно пройшли тест загальних навиків: 3124;

Читайте також: Якою буде зарплата нових патрульних у Львові

- успішно пройшли ВЛК (військово-лікарська комісія): 523;

- успішно пройшли ФІЗо (фізичні нормативи): 755;

- чекають призначення на психологічні тести MMPI: 189;

- відмовилися від участі: 258.

Читайте також: Чим відрізнятиметься нова поліція. Три основні факти

Нагадаємо, що з 20 квітня 2015 року розпочався набір кандидатів на навчання до новостворюваних підрозділів патрульної служби міст Львова та Одеси. Глава відомства зазначив: у МВС очікують, що участь у відборі візьмуть молоді освічені люди, які приймають гасло нової поліції «Служити і захищати». Вони матимуть нову форму, заробітну плату близько 8-10 тисяч гривень, а також нові обов’язки.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
8 Червня, 2015 08:52
666 ... казки це потрібна річ ... для виховання дітей ... але якщо ви , доросла людина , повірили в "казочку" про "нового" грузинського поліцейського і чекаєте на "нових" українських поліцаїв , то хто вам дохтур ? ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!