Набір до патрульної поліції Львова продовжили

3967 0
Набір кандидатів до поліції Львова, Харкова, Одеси продовжено на три тижні з огляду на збільшений інтерес до структури.

Про це повідомила журналістам в Одесі перший заступник глави Міністерства внутрішніх справ України Ека Згуладзе. За її словами, набір триватиме з 15 липня до 7 серпня. Ека Згуладзе зазначила, що якщо буде достатньо гідних кандидатів, то поліція зможе забезпечувати порядок на вулицях не лише обласних центрів, а й міст в областях.

Перший заступник голови МВС розповіла, що програма навчання для одеських поліцейських врахує всі тонкі моменти, які було виявлено в Києві.

Читайте також: Якою буде зарплата нових патрульних у Львові

«Ми зробимо додаткові курси водіння. Хоча для об'єктивності я маю сказати, що водіння цих машин не таке просте, як здається. Гібридні машини настільки тихі, абсолютно не чуєш мотору, що це ускладнює відчуття контролю машини. Ми приділятимемо додаткову увагу курсам водіння, а також оформленню ДТП», – сказала Ека Згуладзе.

Вона також розповіла, що наступного тижня з поліції Києва буде звільнено перших працівників, які не виправдали сподівань, – інформує Інтерфакс.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!