Начальника львівського СІЗО затримали на хабарі

4728 0
Сума неправомірної вигоди склала тисячу доларів.
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

Затримання відбулося сьогодні, 15 березня. Про це ІА ZIK стало відомо з власних джерел. Також сьогодні військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець організовує брифінг щодо затримання на неправомірній вигоді начальника Львівської установи виконання покарань – арештного дому №19. Львівський СІЗО багато років очолює Богдан Гальчишак.

Читайте також: У Львові затримали на отриманні хабара заступницю головного лікаря

Інформацію про затримання очільника СІЗО підтвердив і заступник міністра юстиції Денис Чернишов. За його словами, загальна сума хабара складала 54 тисячі гривень, а затримали хабарника під час отримання другої частини.  Також під час обшуку в кабінеті посадовця було вилучно 6 тисяч 350 доларів та 600 євро. 

За його словами, зараз вирішується питання щодо оголошення полковнику внутрішньої служби про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!