Наскільки переповнені лікарні, які приймають хворих із Covid-19 на Львівщині

2689 0
51 пацієнт перебуває у реанімації.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У стаціонарах області від коронавірусу чи з підозрою на нього лікуються 604 хворих. 51 людина перебуває на лікуванні у відділенні реанімації. 14-теро підключені до апаратів ШВЛ.

Читайте також: У Львові лікарі витягнули з критичного стану 51-річну жінку, яка 33 дні перебувала на апараті ШВЛ

Як повідомили у пресслужбі ЛОДА,175 хворих лежать у Львівській обласній інфекційній лікарні, 97 – в Центрі легеневого здоровя, 61 – у 8 міській клінічній лікарні, 54 – у 1 МКЛ, 113 – у Госпіталі ветеранів війни та репресованих, 48 – у Стрийській міській лікарні, 27 – у Кам'янка-Бузькій лікарні, 10 – в Стебницькій міській лікарні, Сокальська ЦРЛ – 18 осіб, 1-ому пологовому будинку.

Станом на 12 червня заповненість ліжок у лікарнях, що приймають хворих, за словами директора департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ореста Чемериса, становить майже 35%.

Читайте також: Новий антирекорд. На Львівщині коронавірус підтвердили за добу у 132 осіб 

За час епідемії Covid-19 підтвердили у 2658 мешканців області. Від коронавірусної інфекції одужали вже 604 особи.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!