Ворог втратив темп і третину своїх сухопутних військ, – розвідка Британії

1217 0
Розвідники додають, що за теперішніх умов росія навряд чи різко прискорить темпи просування упродовж наступних 30 днів.
Фото: BBC

Фото: BBC

Наступ росії на Донбасі втратив темп і значно відстав від графіка. Незважаючи на незначні початкові досягнення, ворог не зміг досягти значних територіальних здобутків за останній місяць, зберігаючи при цьому стабільно високий рівень виснаження. Про це повідомляє Міністерство оборони Британії.

«Російські збройні сили все більше обмежуються погіршенням спроможності, постійним низьким бойовим духом та зниженням боєздатності. Багато з цих можливостей не зможуть швидко замінити або відновити, і це, ймовірно, буде продовжувати перешкоджати операціям росії в Україні», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Путін – божевільний, а Росія лежить у паралічі», – експрофесорка МДУ Олена Волкова

За даними розвідки, ворог вже втратив третину своїх сухопутних військ, які були зосереджені навколо України 24 лютого. Військові рф, які ще залишаються на війні, мають низький бойовий дух, а також у них знизилась боєздатність. Водночас розвідники додають, що за теперішніх умов росія навряд чи різко прискорить темпи просування упродовж наступних 30 днів.

Нагадаємо, що росіяни не припиняють ведення наступальних дій у Східній операційній зоні на 81 добу повномасштабного вторгнення в Україну. Противник намагається розвинути успіх на Бахмутському напрямку. Незважаючи на втрати, продовжує вести наступ на Лиманському, Сєверодонецькому, Авдіївському та Курахівському напрямках. Детальніше читайте у зведенні Генштабу ЗСУ. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!