Наступного року реконструюють дорогу зі Львова до Умані

3060 0
Дорога стане частиною проекту GO Highway
фото: lifedon.com.ua

фото: lifedon.com.ua

Наступного року капітально реконструюють дорогу, що сполучає Львів та Умань через Тернопіль, Хмельницький та Вінницю. Про це повідомив керівник «Укравтодору» Славомір Новак, пише ЦТС.

За словами Славоміра Новака, спочатку на дорозі мали відремонтувати дорожнє покриття, а потім провести масштабну реконструкцію та розширити до чотирьох смуг. Раніше повідомлялось, що дорогу реконструюватимуть ще цього року, втім на той час тендер провели лише для ділянки у Хмельницькій області. 

Читайте також: На ремонт доріг на Львівщині у 2019 році витратять понад мільярд гривень

Дорогу реконструюватимуть у межах проекту GO Highway – магістралі, яка сполучатиме порти Чорного моря з портами Балтійського та Північного морів. Славомір Новак додав, що у межах проекту цього року вже відремонтували частину доріг у Львівській, Вінницькій, Черкаській, Тернопільській та Хмельницькій областях. Загальна протяжність дороги GO Highway становить 1746 км (658 км з яких на території Польщі), а вартість реконструкції – мільярд євро.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!