Пенсіонерам, старшим 80 років, доплачуватимуть 670 грн

33506 2
На нові надбавки уряд передбачив додаткові 806 мільйонів гривень
Фото: physicsworld.com

Фото: physicsworld.com

Кабінет міністрів України планує виплачувати пенсіонерам, старшим за 80 років, додаткові надбавки до пенсії у розмірі 670 гривень. Про це повідомляють на сайті Громадського.

Така пропозиція міститься у схваленому урядом проєкті бюджету на 2020 рік, який внесли до другого читання Ради.

Читайте також: В Україні пропонують скасувати медичні довідки при прийомі на роботу

Як йдеться з презентації бюджету, розміщеній на сайті уряду, мова про виплату додаткових 670 гривень пенсіонерам, старшим за 80 років. При цьому, в уряді не уточнюють, чи це буде одноразова виплата, чи щомісячна.

На нові надбавки уряд передбачив додаткові 806 мільйонів гривень. При цьому загальні видатки з бюджету на пенсії складуть 173 мільярди гривень — це ті видатки, які покривають дефіцит Пенсійного фонду, який мав би самостійно фінансувати пенсії українців.



Читайте також:
14 Грудня, 2019 22:29
Ольга Моїй мамі 86 і їй в пенсійному фонді сказали , що їй не буде ніякої доплати бо вона має дітей. Хіба це справедливо?
5 Листопада, 2019 20:15
666 ...".. така пропозиція міститься в ...бюджеті.." ... в видатковій частині бюджета містяться НЕ пропозиції , а розписані конкретні видатки ... "..при цьому не уточнюється.." ... це вже конкретно із категорії "плявааще" ... в державному (!!!)бюджеті виявляється можна щось не уточнювати ! ...де і за які гроші редакція придбала отаку "фігуру" , що таке наклала на цих шпальтах ? ... тьху ! ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!